x

Godinama nisu pričali, a ono što je Kija posljednje rekla o svom ocu sada tjera suze na oči!

Kiji Kockar preminuo je otac, a ovu tužnu vijest saopštiće joj sutra, u nedjelju 29. aprila, njena majka Nadica Zeljković i kuma Vanja. Kristina i njen otac Miloš Kockar nisu godinama razgovarali, ali su se pomirili. O svom ocu Kija je pričala u "Zadruzi", a u razgovoru sa Duškom Radonjićem opisala kako je izgledao njihov susret uoči njenog ulaska u rijaliti.

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata. Pred ulazak sam četiri sata bila u bolnici, imao je četvrti infarkt, i pitala ga: "Zašto to tako?". On nikada nije upoznao Slobodana - rekla je Kristina i nastavila: 

- Moj tata je oženjen jednom Hrvaticom, i dalje je zvanično u braku sa njom. I on je sa njom napravio ugovor o izdržavanju kako bi mene lišio svega. A to nije njegovo nego dedino, da je deda to znao, poludio bi. Tata ima restoran, dvosoban stan, perionicu, kuću... Ja sam jedino dijete u porodici, toliko mi je to jadno.

Kristina ispričala da njen otac godinama nije želio da je prizna.

- Kada je 2010. imao tešku operaciju, mama mi je tada rekla da je odlučila da ga tuži. Kaže: "On ide i priča ljekarima da ti nisi njegova kćerka". Baš sam ogorčena na njega, ona kad je mene dobila, nije htjela da dozvoli da u krštenici ne piše ko je moj otac, i u Makedoniji je rađena analiza i tako je upisano. Tužila ga je za sve zaostale alimentacije, za ukupno 30.000 eura, i još tražila da se uradi DNK, i poručila mu: "Da vidiš ko nije tvoja kćerka". Stigli rezultati, sve potvrđeno, a ja ga zovem i kažem: "Čestitam, dobili ste kćerku" - rekla je Kija.

Kristina je takođe u "Zadruzi" rekla da je čula da je otac podržava, i rekla je da se nada da će imati bolji odnos kada ona izađe.


Kijin otac Miloš rijetko je davao izjave za medije.

- Mnogo sam se iznervirao kada sam čuo da Kija ulazi u Zadrugu, ali sada mi je malo lakše. Ona je hrabra djevojka i borac i shvatam zašto je sa problemom kroz koji je prolazila htjela da se suoči oči u oči - rekao je Kijin otac za časopis "Svet".

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.