x

pokazao koliko voli suprugu

Gudelj posvetio Anastasiji novu tetovažu: Fudbaler na ruci iscrtao još jedan dokaz njegove ljubavi prema Ražnatovićevoj!

Poznato je da fudbaler Nemanja Gudelj i pjevačica Anastasija Ražnatović već duže vrijeme uživaju u ljubavi, a sada je isplivao još jedan dokaz koliko on voli svoju suprugu.

Nemanji su, pored fudbala, tetovaže velika strast, te tako njegovi crteži na tijelu ne mogu ni da se prebroje, ali se jedan od njih izdvaja po tome što je posvećen upravo Anastasiji.

Na fudbalerovom tijelu nalaze se tri krsta, Miki Maus, šišmiš, crtani lik mačke iz crtaća "Tom i Džeri", likovi članova porodice: majke Olivere, oca Nebojše, brata Dragiše, sestre Vanje, razni sportski motivi, čak ime njegovog šofera Meksikanca i još mnogo simbola koji su Nemanji od velike važnosti, teško je sve nabrojati.


Neke tetovaže nastale su dok je igrao u Holandiji, neke u Španiji, a jedna od skorijih posvećena je Anastasiji Ražnatović.


Naime, uspješni fudbaler pjevačici je ovog ljeta u tajnosti izgovorio sudbonosno "da", a ispod lijevog uha istetovirao je znak za beskonačnost i unutar njega inicijale "N" i "A".

To je, po svemu sudeći, oboma omiljeni simbol, jer ga često ostavljaju u ljubavnim objavama koje jedno drugom upućuju na svojim Instagram profilima.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.