x

hit

Hana Hadžiavdagić slavi datum kad je izgubila nevinost: Na današnji dan 2003. da uđe u zapisnik!

Bosanska blogerka Hana Hadžiavdagić (36) je na društvenoj mreži otkrila da "proslavlja" veoma interesantnu godišnjicu u njenom životu, a njena objava privukla je veliku pažnju pratilaca.

- Na današnji dan 2003. godine izgubila sam nevinost, imala sam 19 godina. Samo da uđe u zapisnik - napisala je Hana uz emotikon koji plače od smijeha.

Nakon toga je objavila i članak iz hrvatskih medija od prije 3 godine u kom je pisalo kada i s kim je izgubila nevinost, što je priznala gostujući u jednoj emisiji, a reakcija njenih pratioca i dan danas je bila burna nakon ove informacije.


- Stara vijest, o tome sam pričala 105 puta do sada... Kao da je s..s tabu tema... Ili jeste? Pogotovo kod vas koji imate po petoro djece... Koju donose rode - našalila se Hana na Instagramu.

Njeni pratioci su prihvatili šalu i pitali je da li će organizovati žurku povodom ovog datuma.

- Kod mene je parti povodom svega, samo da se slavi - napisala je Hana i zaključila ovu temu.


Podsjetimo, popularnu influenserku i blogerku nedavno su naljutili ljudi koji se žale putem društvenih mreža što moraju da budu u samoizolaciji zbog pandemije korona virusa jer im to teško pada, pa je s njima odlučila da podijeli svoje iskustvo izolacije koje je proživjela iz ratnih vremena.


- Ja sam imala 7 godina kada je opsada ili izolacija krenula. Nisam imala djetinjstvo i to nikada neće moći da mi se nadoknadi. Tokom opsade, grad je bio potpuno odsječen od ostatka države 1.425 dana pa je nastala nestašica hrane, struje, plina, lijekova i vode - dodala je Hana.

Hana je svoje prisjećanje završila ipak optimizmom i svima poručila da ćemo uskoro ovo samo prepričavati sa smješkom.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.