x

Haos u studiju! Pjevačica pokušala da ukrade i pocijepa pitanja voditelju

Radijska net emisija "Sve po spisku sa Škundrićem" koja se emituje na "VIBE" radio stanici za cijeli svijet u sklopu kompanije TOPMEDIA, kao i na nekoliko drugih radio stanica koje je reemituju postaje stvar prestiža svakog pjevača. 

Sa jedne strane su dobro upućeni da im je to savršena reklama, posebno za dijasporu i zakazivanje potencijalnih gostovanja, a sa druge strane TOPMEDIA ima veliku radijsku pokrivenost, u smislu da pored "VIBE"-a ima još tri radio stanice, kao i svoju NET TV što pjevačima zaista znači. Autor i voditelj ove emisije sada ima drugi problem, a to je što su pjevači počeli sami da se pozivaju u emisiju, a kako se sezona negdje polako približava kraju, nemoguće ih je sve ugostiti.

U posljednjoj emisiji gošća je bila pjevačica Milica Krsmanović za koju kolege imaju samo lijepo mišljenje, pa je voditelj u početku mislio da neće uspjeti da "isprovocira" Milicu svojim provokativnim pitanjima, ali s obzirom na to, da su njih dvoje i privatno drugari, pjevačica se opustila, odgovarala na pitanja koja joj do sada nisu bila postavljana, tako da su slušaoci dosta toga novog saznali o njoj.

Između ostalog da je svoju pjevačku karijeru počela i kao pjevačica pop muzike, da je imala to zadovoljstvo da na svom albumu prvencu sarađuje sa legendarnim, danas nažalost pokojnim Šabanom Šaulićem, pa čak i da snimi duet sa njim.

Bilo je dosta dobre zabave, muzike, pa su čak u jednom trenutku Škundrić i Milica zapjevali i duetsku pjesmu "Ja imam nekog, a ti si sam".

Da je atmosfera bila više nego zanimljiva pokazuje upravo i fotografija koja prati ovaj tekst.

A vi ne zaboravite, da ovu emisiju možete slušati svakog četvrtka od 20h i to putem linka http://gamecraft.me/test/ 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.