x

Za njih radi odličan posao

Hasan Salihamidžić ima apsolutnu podršku rukovodstva Bayerna!

Hasan Salihamidžić našao se pod velikim pritiskom nakon što su se u javnosti pojavile informacije o njegovom sukobu sa trenerom Bayerna Hansijem Flickom.

Njemački mediji konstantno su pisali o svađama Salihamidžića i Flicka i veoma lošim odnosima, koji su se navodno završili odlukom trenera da napusti klub na kraju sezone.

Igrači i navijači bavarskog velikana stali su na stranu trenera. Flick je navodno najavio mogućnost ostanka ako bi Salihamidžić dobio otkaz, ali to se neće desiti.


Čelnici bavarskog velikana održali su sastanak proteklog vikenda. Usprkos svim špekulacijama o eventualnom otkazu nekadašnjem bh. fudbaleru i legendi kluba, to se neće desiti.

Bild tvrdi da je Brazzo dobio potpunu podršku za ono što radi u klubu i ukazano mu je povjerenje za naredni period, što je svakako velika stvar za Salihamidžića.


Podržao ga je javno predsjednik Herbert Hainer.

"Svi razumijemo da trener želi nove i vrhunske igrače, ali od 8. marta prošle godine nismo imali navijača na tribinama. Treneri uvijek gledaju kratkoročno, a sportski direktor je zadužen za ekonomsku stabilnost. Zbog pandemije ćemo do kraja sezone imati gubitke od 150 miliona eura", rekao je Hainer.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.