x

Snimak iz Zadruge postao je viralan

Hit: Golubović nasmijao naciju, Željko Mitrović oduševljen Kriletovim nadriljekarstvom!

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, oduševljen je komičnim snimkom na kojem Kristijan Golubović tješi i "liječi" Miljanu Kulić poput, kako se navodi, lokalne vračare.


Kratak video-zapis sa jedne Instagram stranice u kojem Krile ima glavnu ulogu "Kada umjesto doktoru odem lokalnoj vračari" prikazuje Golubovića u ulozi doktora koji pogrešno izgovara riječi tješeći Kulićevu:

- "Dobiješ sintrome", "Imaš hipokondriju", "Izleda kao infrakt", "Aneksioznost", "Napadi panake", samo su neki od hit izjava sa viralnog snimka na koji je i sam Željko Mitrović prasnuo u smijeh.


- Tebra, šta je, bre, ovo? A mene zovu nadriljekar - našalio se vlasnik televizijske imperije.

Inače, Kristijana veoma često hvale na društvenim mrežama da je jedan od rijetkih koji u svakoj situaciji želi da pomogne svim zadrugarima i želi da riješi njihove nevolje.

Tako je bilo i u ovom slučaju, te je snimak pogledalo preko 100.000 ljudi, uzimajući u obzir da je na Mitrovićevom profilu i profilu gore pomenute Instagram stranice sakupljeno preko 70.000 pregleda, ne računajući sve opšte šerovanje snimka na profilima ostalih korisnika ove društvene mreže.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.