x

HITNA DISKVALIFIKACIJA MANIJAKA! POLICIJO, REAGUJ: Ono što je Bane Čolak uradio Dorotei dok je spavala zgrozilo je cijelu naciju! (VIDEO)

Nakon opšteg haosa koji je napravio tokom sinoćnje žurke, jer njegova bivša djevojka Zerina Hećo nije želela da razgovara sa njim, Bane Čolak završio je iza rešetaka. Ovaj zadrugar nastavio je da pravi scene i u ovom delu "Zadruge 2". Čolak se prvo valjao po podu zatvora, gdje je sve vrijeme plakao, da bi nešto kasnije zavlačio ruku ispod majice Dorotee Jovanović (koja je spavala u tom momentu), a sa kojom je ležao u istom krevetu, budući da se i ona našla iza rešetaka zbog svađe sa Minom Vrbaški.  


Banetova ruka probudila je Doroteuu, koja mu je odmah očitala lekciju jer joj se nije svidjelo što je Čolak dodirivao njeno tijelo dok je ona bila u čvrstom snu. Jovanovićeva se probudila, počela da viče na Čolaka, a zatim promijenila krevet.


- Da li si ti normalan? Budalo jedna! To što sam ja zaspala pored tebe, ne znači da moraš da mi zavlačiš ruku ispod majice. J**em ti više muškrace! Majmune, probudio si me i zavukao si mi ruku ispod majice! Branislave, nemoj da me praviš budalom! Šta će tebi ruka ispod moje majice dok ja spavam? Majmune, Zerina je u pravu da si bolesnik - pričala je Dorotea.


- Možda si ti meni zavukla ruku ispod majice. Ženo, ja spavam. Zar ti stvarno misliš da bih ja...? Ti stvarno nisi normlana! Ti stvarno misliš da bih ja to u životu radio. Brate, spavam! - govorio je Bane.


Gledaoci su bili zgroženi prizorom, te traže hitnu diskvalifikacijiu Čolaka, koji bi zbog svog postupka za vrijeme dok Dorotea spava itekako mogao zaraditi i krivičnu prijavu. 

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.