x

evo šta mu se desilo

Hitno operisan Nihad Fetić Hakala, pjevač otkrio kako se osjeća!

Nihad Fetić Hakala sa svojom suprugom Maricom nalazi se Oberhausenu. Nakon povratka sa turneje iz Amerike, svratio je u Oberhausen gdje je kod poznatog ljekara izvršio kompletan zdravstveni pregled.

Ljekar je otkrio da ima začepljenje vratnih arterija 90 posto i preporučio operaciju.

Popularni pjevač je jučer operisan, a na svom profilu se oglasio sa pozitivnim vijestima nakon operacije:


– Operisan jučer, hvala Bogu sve je ok. Hvala i dr. Damiru Smajloviću koji je na vrijeme primijetio problem i uputio me na operaciju.


- Ljekar mi je otkrio da imam začepljenje vratnih arterija nekih 90 posto, ali mi je rekao da ne moram odmah da operišem i ja se onda vratim za Zenicu. Međutim, zove me nakon par dana, i kaže, kako se ipak moram opet pod hitno vratiti u Njemačku, jer sa takvim visokim procentom začepljena moram se što prije operisati, jer sam pacijent viskog rizika. Eto, sad sam opet tu, a sa mnom je stigla i moja supruga Marica, moj ponos, moja uzdanica i da mi nije bilo nje, mislim da prošlogodišnju moju bolest ne bi preživio. Sada sam se čak udebljao i deset kilograma, mada ne bih trebao zbog dijabetesa, ali svi me dobro hrane. Počeo sam da pijem i neke tablete na biljnoj bazi, koje mi baš dobro regulišu šečer u krvi. Ali, evo ovdje sam kod Ede i Meri, a kod njih u prodavnici ima toliko naših proizvoda sa Balkana, posebno suho meso i sudžuka, a pa ne mogu da odolim – rekao je Hakala prije par dana za Express.

.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.