x

HOROR NA MJESTU ZLOČINA: Ubica Jelene Marjanović na mjestu zločina ostavio kolac!

Mještani borčanskog naselja Crvenka koji su se jučer šetali nasipom gdje je 3.aprila pronađen leš pjevačice Jelene Marjanović, ostali su šokirani prizorom koji su zatekli ispred njene spomen ploče. Drvena letva, zašiljena s jedne strane, poput kolca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti.

Ovaj prizor ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronijela vijest da se ubica vratio na mjesto zločina i ostavio oružje. Čitava situacija je toliko bila dramatičnija jer policija do danas, uprkos upornim pretragama terena, nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena.

 

Obdukcija je, međutim, odmah pokazala da je nesrećna žena do smrti izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je otkriće pored njene spomen ploče zgrozilo svakog očevica.

 

- Ljudi su ubijeđeni da se ubica vratio na mjesto zločina i da se na ovaj način ruga svojoj žrtvi, ali i policija koja ga do danas nije privela pravdi – ispričao je jedan od mještana Crvenke.

 

Zbog toga što letva nevjerovatno podsjeća na kolac, koji u narodnom vjerovanju simbolizuje nesmirenu dušu pokojnika, ali i moguće upozorenje da ta smrt neće biti jedina, mještani su s pravom zabrinuti za sopstvenu bezbijednost.

 

Pored letve stajala su i dva osušena buketa cvijeća, pored kojih je ležala manja drvena cjepanica.

 

- Zaključili smo da je ovo neko morao planski da uradi, kako bi obesmislio čitav slučaj, ali i izazvao policiju da ga što prije riješi – kazao je jedan mještanin.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.