x

ideja za poklon

Idealan poklon za 8. Mart: Parfemi po akcijskim cijenama povodom Dana žena!

Prošle godine je dobila bombonjeru i buket ruža, pretprošle torbu, a 2020. košulja koju nijednom nije obukla. Šta sad da joj poklonim?! – prosječna su pitanja nekog ko traži najbolji poklon za 8. Mart za dragu žensku osobu. 

Internet stranice prepune su primamljivih naslova: Pokloni za 8. Mart – prijedlozi i ideje, Šta kupiti za Dan žena,  Savršeni pokloni za 8. mart…. a vi i dalje niste sigurni šta da odaberete nekom koga volite. 

Zašto ove godine ne biste kupili nešto što će zaista trajati i po čemu će ljepši spol pamtiti ovaj praznik? 

Nijedan predmet ne šalje poruku ljubavi i pažnje i to na jedan suptilan način, kao parfem. 


Ako niste sigurni šta bi pored buketa omiljenog cvijeća moglo savršeno da upotpuni gest pažnje, brzo na Outlet Parfem BiH da pogledate prijedloge za idealan poklon za 8. Mart. Po fantastičnim cijenama do kraja mjeseca čekaju vas parfemi koji će ovaj Dan žena učiniti posebnim. 

Bilo da se radi o mami, sestri, prijateljici ili partnerici – osmi Mart dan je kada im trebamo pokazati da prepoznajemo sve ono što rade i sve što su postigle. Pokažite im da ste ponosni što ih poznajete i da znate koliko je njihova uloga važna u vašem životu.


Iako djeluje jednostavno, biranje parfema je veoma delikatan zadatak. Cvjetni ili voćni, blaži ili intenzivan, samo su neke nedoumice na koje treba odgovoriti prije nego što se odlučite na kupovinu.

Ovo su naši favoriti: 

Jean Paul Gaultier Scandal -  ženstven, provokativan, neodoljiv i atraktivan ženski parfem. Gaultier Scandal parfem je kreiran da razbije klišee, da ponudi nešto novo i savremeno, a istovremeno moćno i elegantno. 


Carolina Herrera Good Girl - miris Caroline Herrere ostavlja dojam luksuza, a radi se o mirisu bijelog cvijeća s dozom slatkih nota. Prikladan je za večernje sate, ali i hladne dane.

Givenchy L'interdit Rouge  - o ovaj bi se drvenasti miris mogla zaljubiti. Ova kombinacija 'začinit' će ti zimske dane, a ako ga pak nekome pokloniš, imaj na umu da mu je i pakiranje neodoljivo. 

Si Passione - moćna je reinterpretacija prepoznatljivog Armanijeva mirisa, u skladu s novim shvaćanjima moderne žene: neustrašive, odvažne i odlučne. Žene koja kaže Si ljubavi, Si životu, Si strasti.

Ponudu kao i Vašu online narudžbu možete izvršiti putem Instagrama ili Facebooka: 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.