x

krili ljubav

Igor Jurić i Oliverova udovica krili vezu: Milena prije 2 godine objavila ovu zajedničku sliku, niko nije slutio romansu!

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, objelodanila je juče da je u vezi sa Igorom Jurićem.

Milena je u prethodnom periodu na društvenim mrežama isticala da je zaljubljena, ali nije željela da otkrije da li je i s kim u vezi.

Ona je ranije na svom Instagram nalogu objavljivala i upitnike gdje su pratiocu mogli da joj postave pitanja, a jedno od najčešćih je bilo da li je zaljubljena. Ona je odgovarala potvrdno, ali nikada, sve do juče, nije željela da otkrije identitet partnera.


Kako piše Blic, Milena i Igor Jurić su krili vezu pune dvije godine. Ona je sinoć na Instagramu, pored zajedničke fotografije, kratko i jasno napisala: "Ljubav".

Inače, Milena je prije dve godine objavila i prvu fotografiju s Jurićem, ali tada niko nije slutio da su u ljubavnoj vezi.


Te 2020. godine nije pokazivala emocije u smislu ljubavi, ali da joj je i tada mnogo značio pokazuje poruka koju je ostavila pored fotografije.

- Podrška - napisala je ona u opisu fotke na kojoj poziraju zajedno.


Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije "Tijana Jurić", nazvane po njegovoj stradaloj kćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.