x

snimila ga

Imaš li ti pojma ko sam ja? Poslušajte snimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića koji je dostavljen tužilaštvu!

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je sil.vao.


Glumica je izjavu dala prije nekoliko dana, kad je otkrila identitet s.ksualnog napasnika, odnosno da je riječ o njenom kolegi.

Glumica, koja je na vrhuncu karijere odlučila da ode za Ameriku, mnogo godina kasnije govorila je o tome zašto je napustila zemlju i kroz dokumentarni film, kao autorka i učesnica, otkrila da ju je sil.vao "moćnik iz filmske industrije".


Mediji su prethodno prenijeli da je Danijela tajno snimila razgovor sa čovjekom koji ju je sil.vao i to bi mogao da bude krucijalni dokaz ako bude bilo suđenja.

U trejleru filma "Zacijeli me" na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela dok se nekom povjerava preko laptopa u video-pozivu.

Nakon što Danijela pita nepoznatog muškarca sjeća li se da je plakala i da nije željela da ostane nasamo s njim, da se osjeća ugroženo, da je govorila "ne", on je odgovorio:


"Mogu da razumijem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje jnježnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osjećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio k..ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcjenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja", pita je sil.vatelj na kraju.


"Znači da ne poštuješ moje ne?", čuje se da pita Danijela.

"Ne funkcioniše baš sve tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost", govorio je glumac.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osjetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na bijelo da me je optužila za takvu stvar", rekao je glumac.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.