x

"zapamtićeš me"

Isplivale privatne prepiske Nataše i Gileta! Slao joj poruke nakon razvoda: Poslije svih njegovih laži...

Nataša Radan, bivša rijaliti učesnica bila je na meti osude jer je govorila da je bila intimna sa tada oženjenim Amar Giletom Jašarspahićem. Za portal Srbija Danas.com, Amar je demantovao njene riječi, te rekao da su se samo družili na nastupima, kao i sa svakom drugom obožavateljkom.

Sada je ista redakcija došla u posjed privatnih poruka Amara i Nataše, sada, nakon što se pjevač razveo.

Kako Nataša tvrdi, on je sve lagao, te tvrdi da joj je slao poruke, a pravio se da nije istina, te mu je ona i poslala poruku da se “ne pravi lud”, koju je proslijedila  redakciji:


– Zapamtićeš me! Kunem ti se! Je l’ tebi toliki problem da staviš tačku na nešto što je prošlo? Mene ta priča u vezi tebe ne zanima. Ne treba mi nikakva reklama niti priča koja se tiče tebe, ne mogu da vjerujem da si sam sebe ubijedio da je istina ono što ti pričaš. A znaš da nije bilo tako, odlično znaš. Ne znam što radiš ovo, ali vjeruj mi, samo zato što nastavljaš i prozivaš me, vidjećemo se – napisala je Radanova Amaru, ali nije dobila odgovor.


Potom je proslijedila i da ju je pitao za broj telefona:

– Daj mi broj – glasila je poruka koju je poslala Nataša koju je dobila od pjevača kako kaže, te poručila:


– Sad poslije svih ovih njegovih laži… Pošto priča kako ja lažem, hoću da se zna. Zato što je i prije nedjelju dana pričao kako ga je proganjala kao neka iz rijalitija. Nema veze sa vezom. Tad sam mu i poslala ovo kad ništa nije odgovorio – rekla je Nataša za Srbija Danas.com.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.