x

Ispovijest brata djevojke koju je udario Slobodan Vasić: Čuo sam njeno zapomaganje! Sloba je pio viski i tablete, nasilan je zbog dugova!

Kada sam sa djevojkom izašao iz Slobinog stana i krenuo ka automobilu, sa terase sam čuo urlike svoje sestre: "Bato, spasi me!" Odmah sam se vratio u stan i zatekao Vasića kako leži preko moje sestre i udara je u lice. Ovo je za Kurir ispričao Đ. J. (27), koji se predstavio kao brat djevojke pjevača Slobodana Vasića, koju je on navodno udario u jednom novosadskom restoranu, nakon čega je uhapšen.

Podsjetimo, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira svađom i tučom, jer se nakon proslave Prvog maja potukao sa svojom djevojkom, ali i njenim bratom i njegovom djevojkom.

- Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo djevojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se penjao ka stanu, već sam pozvao policiju - tvrdi Đ. J. i nastavlja:


- Slobodana sam odgurnuo u predjelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene - kazao je naš sagovornik, koji tvrdi da je prekršajna prijava podnijeta samo protiv Vasića.

Inače, Đ. J. tvrdi da je Vasić u vezi s njegovom sestrom bio mjesec dana.

- Zabavljali su se mjesec dana, a on se poslije 20 dana veze uselio u stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu. Moja sestra je, inače, studirala u Beču, ali je odlučila da se vrati u Srbiju, pa je uzela stan. Kako sam čuo, Slobodan je poslije svega otišao u Suboticu, a njih dvoje su raskinuli - priča brat napadnute djevojke.


On kaže da ne zna zašto je Vasić nasrnuo na njegovu sestru.

- Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je vjerovatno zbog toga pod pritiskom - objasnio je naš sagovornik.

Kako je naš izvor ranije potvrdio, protiv svih četvoro učesnika tuče podnijete su prekršajne prijave.

- Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, ali su svi krivi za svađu i tuču, jer su narušili javni red i mir - objasnio je naš izvor.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je pjevač Slobodan Vasić nasilan prema svojim djevojkama. Svoju bivšu partnerku Valentinu je takođe fizički napao, ali mu je ona uzvratila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.