x

Ispovijest Darkove vjerenice: Ana mi nije dala da vidim mog Darka, plakala sam i molila ispred šok sobe dok je ona bila unutra!

Darko Lazić doživio je stravičnu nesreću kod Brestača prošlog utorka, ali njegova vjerenica Marina Gagić s kojom je već pet mjeseci nije mogla da ga vidi sve do nedjelje.

Podsjetimo, pjevaču su povrijeđeni vitalni organi, oba bubrega, pluća, ima više preloma i njegov život je prva četiri dana bukvalno visio o koncu. Međutim, tim ljekara koji se brine o njemu donio je odluku da Lazića može da vidi samo njegova, još uvijek, zakonita žena Ana Sević.


Čak ni majka i otac ga nisu vidjeli sve do subote jer je ležao u šok sobi, a vjerenica Marina mogla je tek u nedjelju da ga posjeti kada su ga prebacili na odjeljenje intenzivne njege. Zbog toga je bila očajna i svakog dana je pila lijekove za smirenje:


- Nisu mi dali da ga vidim prvih dana. Samo su Anu pustili, a ja sam plakala i molila ispred šok sobe u nadi da će mi dozvoliti samo na jedan minut da budem pored mog Darka. Ali sve je bilo uzalud. Plakala sam kraj njegove majke Branke, svi smo bili van sebe od straha - kaže Marina koja ima samo 19 godina.


Podsjetimo, Darko i ona ljetos su se fotografisali zajedno u Crnoj Gori kada su najavili i vjeridbu. A pjevaču je sada mnogo bolje i probudio se iz vještačke kome. Marina je naglo smršala otkad je pjevač imao udes, ne može ni da jede, ni da spava i najviše se raduje kada može da bude pored svog vjerenika, makar i na nekoliko minuta. Iako se u početku ljutila na Anu, sada je shvatila da je zakon bio na njenoj strani, a on kaže da samo zakonita žena ima pravo da vidi pacijenta u nemiloj situaciji.





(Star)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top