x

dosta je ćutala

Ispovijest Nikoline Pišek nakon smrti supruga: Otkrila zbog čega se nikada nisu preselili u Beograd, potkačila i svekra Mišu Grofa!

Nikolini Pišek se život promijenio otkako je njen njen suprug Vidoje Ristović izgubio život. Nesreća za hrvatsku voditeljku, i njihovu kćerkicu Unu Sofiju, sama po sebi bila je ogromna. Ali ono što je poslije sahrane uslijedilo djelovalo je nestvarno.

Nikolina je odlučila da mržnja ne bude njena životna vodilja, već da svu energiju usmjeri na svoju djecu, posebno na mlađu kćerku, koju je gubitak oca zaštitnika potpuno devastirao.

Kako je došlo do toga da voditeljski angažman dogovorite u Srbiji, tj. u Beogradu?


- Zadovoljna sam jer ulazim u ekipu kojoj vjerujem i u projekat koji zvuči veoma dobro. Zanimljiv je i radiću s nekim ljudima s kojima sam već sarađivala, a to čini da se osjećam komforno, i to mi je u ovom trenutku potrebno. Isto kao što mi je potreban posao da se osjetim korisno, živo i da skrenem misli. Shvatila sam u ovom periodu da sam sebi najbolja kad sam okupirana, slobodno vrijeme me tjera na loše misli.


Zbog čega niste željeli da se preselite u Beograd, budući da ovdje imate angažman? Zbog previše bolnih uspomena?

- Vidoju i meni Beograd je uvijek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gdje smo gradili kuću i gdje je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donijela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dijete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim kćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma.


Kako su vaša djeca sada generalno?

- Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje kćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stijena o koju će se razbiti sve njegove loše namjere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim kćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.