x

Ispovijest Tijane Ajfon o hapšenju i boravku u zatvoru: Starleta progovorila!

Starleta i rijaliti zvijezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon je izašla iz pritvora u Bijeljini poslije skoro mjesec dana. Ajfonka je zahvaljujući moćnom advokatu iz Republike Srpske uspjela da se izbori da sa slobode pokuša da ospori sumnje nadležnih organa da se bavila pros..tucijom i organizovala je.

Iza rešetaka, Tijana je kaže imala dovoljno vremena da razmisli o svojim greškama i da dodese određene zaključke kako joj se ne bi dogodile slične greške u budućnosti.

- Zatvor je za ljude i iza rešetaka se uči životna škola. Bilo mi je kao što je i svima u zatvoru, skučen prostor i loši životni uslovi, ali ja sam to prihvatila kao neminovnost iz koje je trebalo što prije izaći. Odmarala sam i brojala dane., to vam je kao neka vrsta rijalitija u kom sam već bila. Stražari su mi rekli da sam bila hrabrija od mnogih muškaraca. Rijetko sam plakala jer sam znala da time ništa ne dobijam- rekla je Tijana smešeći se.


Kada smo je upitali zašto se smije kad nije nimalo prijatno biti uhapšen zbog bavljenja i organizovanja pros..tucije, Tijana se uozbiljila i pojasnila da je iz sankcija izvukla pouku, piše S. telegraf.

- Bukvalno svakome može da se desi da bude pritvoren i da ode u zatvor. Iz ovog iskustva sam naučila da je malo ljudi dobro i daje mnogo više ološa koji koriste druge i gledaju samo svoj interes ne razmišljajući o posljedicama koje izazivaju. Naučila sam da ne bi trebalo da vjerujem slatkorječivim ljudima, kao što sam do sada, kao i da čovjek može imati vrlo malo pravih prijatelja, a ne kako sam ja mislila. Tek sada sam shvatila ko su mi pravi prijatelji. Naučila sam i da ne srljam i da cijenim život i slobodu. Zahvalna sam što sam dobila priliku da cijenim to što sada sjedim u kozmetičkom salonu i uživam u malim stvarima - istakla je Tijana.


Očekivano, Tijana je rekla da se ne bavi pros..tucijom, ali nije željela da kaže kako su izgledale o..ije u vikendici sa bazenom u mjestu Suho Polje sa 26 kriminogenih muškaraca i četiri djevojke, koje su takođe osumnjičene da su se bavile pros..tucijom i organizovanjem iste.

Tada je Žandarmerija RS u akciji sa bijeljinskom policijom kod razularenog društva pronašla 10 pištolja, 14 paketića k.kaina, devet tableta medicinske dr.ge, tri pancira i mnoštvo skupih mobilnih telefona, kao i 10.00 eura u raznim valutama, od kojih je dobar dio trebalo da pripadne Tijani i njenim drugaricama, nakon obavljenog posla.

Starleta je pobijesnila kada smo je upitali za provod koji je pokvarila policija, braneći se da zbog daljeg postupka ne smije da govori o tome.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.