x

ISPOVIJEST VJERENICE VOZAČA BENTLIJA O POSLJEDNJEM POZIVU KOBNE NOĆI: Najsretnija bih bila da su me ubili sa njim!

- Najsretnija bih bila da su me ubili sa Lukom, sigurna sam da bi mi tako bilo i lakše i ljepše. Čovjek kao on se dva puta ne rađa i to zna svako ko ga je ikada upoznao. Ovim riječima za Kurir počinje svoju ispovijest Isidora P. (22) vjerenica Luke Radulovića koji je u noći između utorka i srede ubijen u klubu "Ispod mosta".

U trenutku pucnjave, Isidora je bila kod kuće, a kako kaže Luka ju je posljednji put pozvao oko 1 sat noću.

"Zvao me je da pita kako sam i kaže da će doći ujutru, kad završi posao. Trebalo je sutradan da idemo do grada pa smo pričali o tome, poželio mi je lijepe snove i to je bilo to", kroz suze priča ova studentkinja.

Kako kaže, kasnije ju je nazvao brat i javio joj da je Luka upucan i da se nalazi u Urgentnom centru.

"Spremila sam se, pozvala njegovu mamu i otišla tamo. Dok sam stajala ispred bolnice razmišljala sam o tome kako je Luka dobro, na operaciji je, sve će se lijepo završiti. Već sam mislila o tome šta ću mu reći kada ga budem vidjela, nisam nijednim dijelom posumnjala da će umrijeti. Onda su došli i odvojili njegovu mamu, a nama rekli da ona ide kući ali će se vratiti ujutru...Tek mi je brat saopštio da je Luka umro i taj šok, taj horor nikad neću zaboraviti - prisjetila se Isidora noći između utorka i srede kada je ostala bez vjerenika.

Ona naglašava da ne zna šta se događalo kobne večeri, kao i da nije upoznata sa time da li je njen vjerenik u klubu bio poslovno ili kao gost na žurki.

"Luka inače nije odlazio na to mjesto. Nikada mi se nije žalio, nije pominjao da je sa nekim u svađi ili problemu, niti se plašio bilo čega. Njega su ljudi voljeli, bio je hrabar, nije se plašio ničeg. Ne vjerujem da mu je prijećeno, jedino mi je moguće da je ovo neki sukob koji je imao od ranije", priča Isidora P.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.