x

haos

Istina o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre: Nikolićeva saznala da ju je ostavio, a evo kada će se sve saznati!

U šestoj sezoni Zadruge, došlo je do neviđenog haosa kada je navodno voditelj Milan Milošević prenio informacije iz spoljnog svijeta Aleksandri Nikolić i to da ju je navodno ostavio momak, Dejan Dragojević.

Aleksandra do sada nije vjerovala na ovakva dobacivanja zadrugara, ali je tokom emisije navodno isto izjavio voditelj Milan Milošević, što ju je prilično uznemirilo.

Aleks se nakon emisije posvađala sa Nenadom Macanovićem Bebicom, jer je izjavio da i on posjeduje iste informacije, te da je navodno Dejan odlučio da raskine sa njom dok je ona još u rijalitiju.


Dragojević nikada nije izjavio da nije više sa Aleks, niti da joj nije podrška, a kako je kratko prokomentarisao, "sve će se vidjeti kada za Novu godinu bude i sam ušao u Bijelu kuću", kako bi za praznike posjetio svoju djevojku.


Takođe, Dejan je poručio da, oni koji ga prate, vrlo dobro znaju da je on i dalje u vezi sa Aleks, jer na svom Instagramu s vremena na vrijeme objavi plišanu sovu koju mu je ona poklonila.

Polemika se i dalje vodi na društvenim mrežama, te su sada isplivali novi komentari gdje se navodi da je Dejan navodno najavio tužbu za Milana Miloševića zbog ove izjave:

- Milan Milošević je lažov... Neprofesionalan! Javio se Dejan! Tužiće Milana - glasi objava na popularnoj Fejbuk stranici, fan stranici Zadruge.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.