x

pala pljuvačina

Ivan liči na propalog Sunđer Boba sa garderobom od 18 eura: Kristijan žestoko napljuvao Marinkovića i njegovu djevojku!

Kristijan Golubović gostovao je u Pulsu Srbije gdje se dotakao brojnih tema koje ne zaobilaze.

Naime, voditelja Ivana Gajića zanimalo je šta Kristijan misli o prijetnji Jelene ilić, djevojke Ivana Marinkovića, da će ga navodno tužiti i oduzeti mu Versaći kupatilo.


- Nit mene ona interesuje, niti on. Ona ne može to jer nije navikla da živi u Versaći kupatilu. Njen muž ili dečko liči na propalog Sunđer Boba sa garderobom od 18 eura, a ona izgleda kao da ju je veš mašina izbacila. Tako da ne znam šta će njoj Versaće kupatilo. Vjerovatno bi se negdje isr.la na pločice, pa bi morala da čisti dodatno. Ona je možda promašila tužbu, trebala je njega da tuži jer je nju maltretirao, a ona je njega izbola makazama - rekao je Golubović.


- Ja imam u telefonu gdje je on sav krvav uzbušen i isječen od nje došao u 27. marta na Dorćolu i rekao "jao ona Jelena opet me je tukla" imam sve snimljeno. Zamislite oni žive zajedno, bodu se makazama i ona sad tuži mene, a ja ni ne znam ko je ona. Znam da je djevojka sa juga zemlje i jednom u životu sam ih vidio u kafani i ni jednom više. Eto to je želja da imaju versaći kupatilo, ali trebaju da shvate da za Versaći kupatilo treba da uživate u tome i da znate šta to znači - rekao je Golubović.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.