x

samo mu predala kćerku

Izbjegla susret! Rasta po izlasku iz zatvora prvo pozvao bivšu suprugu Anu: Ona nije otišla da ga vidi!

Prvo što je Stefan Đurić Rasta uradio kad je napustio pritvor u Centralnom zatvoru, gdje je proveo oko četiri mjeseca, bio je poziv bivšoj supruzi Ani Nikolić.

Iako je odmah poslala kćerku kod bivšeg muža, koji je želio da je vidi, Nikolićeva nije htjela da s njim razgovara uživo jer su doskoro bili u sukobu.

Prema riječima izvora Kurira, reper je od nje tražio da se vide kako bi porazgovarali nakratko i da od nje preuzme dijete. Ali Nikolićeva nije bila voljna da mu u potpunosti izađe u susret. Ana je Rasti rekla da se ne osjeća dobro i da nije u stanju da se vidi s njim, ali je rado pristala da mu preda kćerkicu, koji je on jako poželio, s obzirom na to da je dugo nije vidio. Navodno, njih dvoje nisu pričali o tome šta se i kako desilo od trenutka kada je reper uhapšen zbog posjedovanja d..ge, ali je on Ani rekao da se osjeća dobro i da očekuje da se sudski proces brzo završi.


Naposlijetku, dogovor je postignut da po djevojčicu dođe Đurićeva majka Slađana, koju je dovezao vozač. Potom su otišli do zgrade na Vračaru u kojoj žive Rastini roditelji i tamo su svi zajedno proveli noć. Susret s kćerkom za repera je bio izuzetno emotivan. Kako kaže naš sagovornik blizak porodici Đurić, on je, kad je vidio Taru, čak i zaplakao, ali se brzo pribrao, jer nije želio da se ona osjeti neprijatno i nelagodno. Cijelo veče su se igrali, a Stefan je svojoj mezimici obećao da se više neće odvajati od nje.


Podsjetimo, Ana i Rasta bili su u vrlo zategnutim odnosima prije nego što je on uhapšen, o čemu je Kurir pisao. Najčešće su se svađali oko vaspitanja djeteta, jer su imali različite poglede i shvatanja, mada je bilo čarki i zbog drugih stvari. Prema riječima našeg izvora, ratne sjekire su, barem privremeno, zakopali kada je on završio iza rešetaka. Od kada traje njihovo nerazumijevanje, komuniciraju isključivo preko Rastine majke Slađane ili preko dadilja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.