x

NJUJORK

Izdanje Pedra Paskala na Met Gali o kojem bruji internet

Na popisu uzvanika Met Gale tradicionalno se uvijek nađe puno više žena, ali iz godine u godinu i sve više slavnih muškaraca prisustvuje


Na popisu uzvanika Met Gale tradicionalno se uvijek nađe puno više žena, ali iz godine u godinu sve više slavnih muškaraca prisustvuje ovom važnom modnom događanju. Uz nekoliko uvaženih iznimki, muška izdanja najčešće nisu zanimljiva koliko ona ženska, ali ponekad se i frajeri potrude ostaviti jak dojam na modne kritičare.

Replika glave

Džared Leto (Jared) je 2019. došao na Met Galu noseći u rukama repliku vlastite glave, a ove godine odlučio se za kostim u obliku Šupet (Choupette), voljene mačke Karla Lagerfelda.

Izdanje Pedra Paskala (Pascal) također je izazvalo veliko zanimanje i mnoštvo komentara na društvenim mrežama, ali on nije posegnuo za ekstravagantnim stilskim rješenjima poput Džareda.

Za Pedrovu kombinaciju bila je zadužena stilistica Džulija Ragolija (Julia Ragolia), koja je njegovu kombinaciju osmislila u saradnji s modnom kućom ''Valentinom''.

Markantni glumac pojavio se u njujorškom muzeju Metropolitan odjeven u predimenzionirani vuneni kaput jarke crvene boje ispod kojeg je nosio crvenu košulju i - kratke hlače.


Modni kritičari

Upravo su one neočekivan element ovog izdanja u koje bi mnogi drugi muškarci radije uvrstili klasične dugačke hlače. Međutim, Pedro i njegova stilistica nisu igrali na sigurno i upravo su hlačicama oduševili modne kritičare, ali i Pedrove fanove širom svijeta.

U kombinaciju se sjajno uklopila crna kravata sa zlatnim detaljem u obliku slova V, baš kao i crne lakirane čizme na vezanje u vojničkom stilu.


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.