x

veliki događaj

Jala Brat i Buba Corelli neumorni po pitanju obaranja rekorda: Očekuje ih koncert na Ušću pred 70.000 ljudi!

Jala Brat i Buba Corelli su i ovo ljeto najtraženiji izvođači, a zadovoljno trljaju ruke i vlasnici noćnih objekata gdje gostuju, budući da je na njihovom nastupima uvijek krcato. Ljetna turneja uveliko traje, imali su i velike koncerte na otvorenom, no najbolje i najspektakularnije tek predstoji, budući da će krajem avgusta nastupiti na beogradskom Ušću. 

I dok njihovi fanovi željno iščekuju izlazak njihovih albuma, Jala Brat i Buba Corelli neumorno rade i nastupaju širom regiona. Publika željno iščekuje i pojavljivanje njihovih albuma. Jalin nosi naziv "Futura", a zanimljivo je kako je na istom ostvario kolaboraciju sa svjetski poznatim muzičarima. "Futura" je naziv Bubinog albuma, a pjesma "Divljam", treća po redu, danima ne izlazi iz trendinga. No, popularni dvojac će tek upriličiti spektakl za svoju publiku i to na Ušću u Beogradu, 26. avgusta. 


Naime, Jala i Buba će održati veliki koncert na Ušću u okviru trećeg po redu izdanja Belgrade Music Week festivala. Bh. dvojac stižu na veliki događaj kao najveće zvijezde, pa se upravo na samom otvorenju festivala očekuje dolazak oko 70.000 ljudi uzmemo li u obzir sami kapacitet ovog mjesta. Nije nemoguće da na koncertu bude i do 100.000 fanova, budući da se pisalo kako su Jala i Buba 2019. godine na istom mjestu okupili toliko ljudi. Inače, iste večeri će nastupiti i Inas, Raf Camora, Coby, Elena Kitić.  


Ovi popularni bh. reperi, koji svakom novom pjesmom zatresu trending muzičkih top lista, vlasnici su brojnih hitova sa milionskim pregledima na YouTube-u. Publici u Beogradu zasigurno  pripremaju noć za pamćenje i muzički spektakl uz njihovu fantastičnu sinergiju i performans zbog kog i jesu najveće zvijezde među mlađom populacijom u regiji.

.

.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.