x

Jala Brat svojoj supruzi: Tu sam i da sutra ostanemo bez svega…

Ime Jasmina Fazlića, tekstopisca, muzičara i repera poznatijeg kao Jala Brat veže se za ime jednog od najpopularnijih repera u Bosni i Hercegovini. Svoju sedmogodišnju ljubavnu vezu, sa sad već svojom suprugom Almom Ikanović reper je krunisao brakom u augustu mjesecu 2017. godine.

Da prave ljubavi godinama ne gube smisao, nego samo jačaju dokazuje nam ljubavna priča prelijepe Tuzlanke i popularnog Sarajlije.

Ovaj popularni par jako često na društvene mreže postavlja svoje fotografije sa emotivnim opisima. Tako je bilo i ovoga puta.


Naime Jala je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojom suprugom Almom koja danas slavi rođendan uz čestitku:


“Godinama si moja inspiracija, moja muza, mila moja i evo opet kada krenem da napišem nešto u tvoje ime uhvati me trema kao početnika, kao amatera, možda zato što me na trenutke strah da za tvoju dobrotu i ljepotu ne postoje dovoljne riječi hvale i da ću baš tu zakazati, jer kako da opišem tvoj šarm? Danas ti se neću zahvaljivati za sve ono što si uradila za mene, ti najbolje znaš iako nikad ne spominješ, ti koja me i dalje bodriš u utakmici zvanoj život. Možda mi je ovo najdraži datum od svih, baš ovakav jesenji dan, možda je baš tada Bog odlučio da se rodi anđeo koji će mi promijeniti čitav svijet. Bilo kako bilo, samo mi budi sretna i zdrava, tu sam da t čuvam leđa od svih nedaća, tu sam da slavimo svaki osmijeh i zagrljaj, tu sam i da sutra ostanemo bez svega, jer kraj tebe i bez ničega imam čitav svijet. Bogat je onaj čovjek koji upozna pravu ljubav i pronađe iskrenu sreću u ovom ludom i brzom životu, to nam je i dalje najveći uspjeh, ponos i trofej.

Voljena si dok je vjekova, sretan rođendan želi ti tvoj Jasmin.




(Senzacija.ba)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.