x

JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU: Nakon smrti brata Mihaila odlučio da kroči u Belu kuću, evo šta je bilo KLJUČNO da ode u rijaliti

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš za nekoliko dana bi trebalo da se vrati u Elitu 7. Iako su gledaoci spekulisali da se Janjuš više neće vraćati u rijaliti, kako prenose mediji, on je uspeo da postigne dogovor sa produkcijom.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za dana posle Božića, ali još nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča dobro obavešten izvor.

NAJČITANIJA VIJEST:

Matija (8) umro u bolnici, 3 ljekara pod istragom: Bio je zdrav dječak, roditelji žele da znaju istinu

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje dobro obavešten izvor.


Podsetimo, Mihailo Janjušević (27), rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, preminuo pre nekoliko dana u stanu u Beogradu.


Janjuš ne može da se pomiri da njegovog brata više nema, neretko objavi njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, a sada je to ponovo učinio.


Naime, Janjuš je na Instagramu objavio porodičnu fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa braćom i roditeljima.

Jao, zašto, zašto, zašto - napisao je Janjuš.

NAJČITANIJA VIJEST:

Cura koja vedri i oblači u CD-u: Ova novinarka je supruga Senada Hadžifezovića

Inače, Mihailo je sahranjen na gradskom groblju u rodnom Prijepolju nedaleko od porodične kuće. Janjuš i njegova porodica, kao i rodbina i prijatelji zavijeni su u crno nakon tragičnog događaja.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

kurir.rs/blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.