x

mali je kao med

Jasno je na koga liči: Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića! (Foto)

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića u aprilu ove godine došao je na svijet i unio neopisivu radost u njihov dom, a pored toga što je srca članova porodice odmah osvojio, maleni Krstan postao je prava zvijezda društvenih mreža.

Sa ponosom njegovi bližnji u posljednje vrijeme objavljuju fotografije koje nailaze na opšte oduševljenje u javnosti i izazivaju najljepše reakcije, a najradosnija je popularna baka Ceca koja svog mlađeg unuka želi da pokaže cijelom svijetu.


- Moj ljepotan Krstan - napisala je pjevačica uz srce i preslatku fotografiju na kojoj maleni dječak spava i kod armije fanova probudila najnježnije emocije.

U ulozi bake u kojoj se već odlično snalazi, Ceca očito uživa, a prijaju joj i komplimenti koje tako mali već dobija mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića budući da je slika i prilika Ražnatovića.


Mnogi su složni u mišljenju da maleni Krastan neodoljivo podsjeća na starijeg batu Željka i da će obojica nesumnjivo lomiti ženska srca kada porastu.

Podsjećanja radi, kada je 17. aprila preslatki Krstan ugledao svjetlost dana, pjevačica nije mogla da sakrije sreću, a svoje emocije nedugo nakon Bogdaninog porođaja sa medijima je podijelila:


- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lijep, jedar, najljepši! Kako mogu da se osjećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lijepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.