x

IZAZOVNIJI POGLED

Jednostavnim trikom do gustih trepavica

Bilo da imate braon, plave ili zelene oči, pokušajte da umjesto crnog ili braon ajlajnera koristite tamno ljubičasti


Guste i duge trepavice jedna su od bjuti stavki koju priželjkuju gotovo sve žene, te u želji da imaju što izazovniji pogled često pribjegavaju korištenju vještačkih trepavica, nadogradnji, kao i različitim tretmanima za uvijanje istih.

Međutim, uz ovaj jednostavni trik nećete imati potrebu da posjećujete kozmetičke salone, niti da bacate velike sume novca na kupovinu vještačkih trepavica koje, uz to, nije lako ni zalijepiti.

Bjuti stručnjaci savjetuju da uz maskaru koristite samo još jedan prozivod koji će viuzelno produžiti vaše trepavice, a neće ih uništiti - bebi puder.

Nanesite jedan sloj maskare, zatim stavite bebi puder na štapić za uši i pređite preko trepavica. Na kraju dodajte još jedan sloj maskare da prekrijete tragove pudera.

Kada šminka oči, većina dama poseže i za ajlajnerom, a još jedan trik, kako savjetuju šminkeri, može učiniti da vam oči više dođu do izražaja. Bilo da imate braon, plave ili zelene oči, pokušajte da umjesto crnog ili braon ajlajnera koristite tamno ljubičasti, koji će, kako navode, napraviti veliku razliku kada je u pitanju stavljanje vaših očiju u prvi plan.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.