x

Jelena brutalno vrijeđala Mikija, pa mu spomenula Suzanu: On pozelenio od bijesa, obezbjeđenje reagovalo! (VIDEO)

Kada je otvoren restoran brze hrane ”Brzi Gonzales”, red je počeo munjevito da se pravi kako bi zadrugari naručili hranu. Na kraju, Miki Đuričić i Jelena Golubović su posljednji čekali da budu usluženi, pa je sasvim neočekivano došlo do huškanja. Sasvim neočekivano, situacija je postala ozbiljnija kada je Golubovićeva spomenula Suzanu Perović sa kojom je Miki u Zadruzi ostvario više od prijateljstva.


“Ma ni Suzana te neće. Neće ti p*šiti ni ona sa 15 godina više. Ni ona ti neće dati. Ni nju nećeš j**ati, ološu jedan, p**erčino”, rekla je Jelena Golubović.

“Sram te bilo, klošarko, uništiću te sada. Meni da diraš Suzanu. Gotova si, pomjerite je što prije”, rekao je Miki njoj, pa je ona uzvratila:


“Ti nemaš drugi način da kažeš šta imaš. Sram te bilo, moju mamu i baku da diraš. Impotentan si, neće te ni žene starije od tebe 15 godina, jadan si”, rekla je ona, pa je Miki otišao od nje kako bi izbjegao dalji sukob.


Obezbjeđenje je došlo i odmah ih razdvojilo, tada je Miki odlučio da sam ode od nje kako bi izbjegao bilo kakav oblik rasprave i konflikta.




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.