x

Jelena Karleuša u teškom stanju: Pjevačica ne pije, ne jede, samo uzima lijekove!

Poslije smrti Divne Karleuše, Jelena Karleuša ne može da se oporavi, a prijatelji i porodica su sve vrijeme uz nju. Ipak, ona odbija bilo koga ko joj priđe. Pjevačica je u teškom stanju, pa osim što ne jede i ne pije, sve vrijeme uzima lijekove za smirenje i odbija pomoć psihijatra. 

Ona je zbog tragične vijesti čupala sebi kosu, pa je i odsjekla sama, a kasnije joj je frizerka popravila frizuru.

"Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke... Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do posljednjeg dana je bila jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao: "Kako je Divna?", uvijek je odgovarala sa optimizmom: "Odlično!" I zaista je vjerovala da ide nabolje.


I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno da se uradi - uradila bi, a onda bi se dotjerala, napravila frizuru i išla među ljude. Bilo da je to snimanje emisija "Granda" ili njena gostovanja... Niko na njoj nikada nije mogao da vidi da ima neki problem. I tako je bilo čitavog života. Jelena je oduvijek bila lavica", priča blizak pjevačicin prijatelj.

Njeni najbliži uplašeni su da li će Jelenu obuzeti tuga. Oni smatraju da se ona uvijek zalagala za druge, a kada je riječ o njoj, odbija svaku pomoć. Takođe dodaju da joj je još teže što Duško nije tu, već u Kini.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.