x

Jelena Krunić poručila Milanu Miloševiću: Ne laži da sam ti rekla kako je Kija imala s*ks sa Filipom! Dečko ti se napolju daje za 1000 eura!

Danima se nagađalo o tome šta se dogodilo u kupatilu između Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića. Zakonita supruga Slobodana Radanovića tvrdila je da su njih dvoje samo prali veš, ali pojedini zadrugari su bili uvjereni da je između njih bilo intimnih odnosa. Također, isplivali su snimci koji ukazuju kako je cijela afera naštimana od strane produkcije, a Mina Vrbaški je po ulasku sama pričala o tome, dodavši kako je jedan kamerman dobio otkaz jer je to pričao.

U toku današnje igre istine, Teodora Džehverović pitala je Milana Miloševića o tome šta zna o Kiji i tajni koja se toliko dugo skriva.

- Milane, juče si nagovijestio nešto da ćeš za Kiju da pitaš kada bude igra istine. Da li želiš da nam kažeš o čemu se tu radi - uputila je svoje pitanje Teodora.

- Znam da Kija sada neće reći istinu. Ja vjerujem Krunićki, ona se ne bi zaklela u to što se zaklela (u bolesnog oca) da nije istina. Kija je priznala to nešto Jeleni - rekao je Milan poprilično zagonetno.

Naime, Kija se rema njegovoj priči povjerila svojoj rijaliti drugarici Jeleni Krunić da je ipak bila intimna sa Filipom. 

- Sjećate se igre istine kada sam ja pitala Jelenu da li smatra sebe za prijatelja i kako je nije sramota da se kune u svog bolesnog oca. Ona se tada postidjela i pogla glavu. Nisam htjela da odajem o čemu je riječ, ali njena reakcija je sve rekla - ispričala je svoju verziju priče Zorana Stefanov.

- Ona se nekoliko puta klela u oca, tako da vjerujem Kiji. Jelena Krunić se kune kada laže. Meni se Kija zaklela u nekog člana porodice da nije imala se*sualne odnose sa Filipom - obrazložila je Miljana Kulić.

Ubrzo se na svom Instagramu oglasila Jelena Krunić koja je demantovala riječi Milana Miloševića, ujedno otkrivši kako on ima dečka.

- Demant za sve što je rekao neuspjeli novinar Milan Milošević čiji dečko ide okolo i zajmi se za 1000 eura, stid i sram da ga bude što laže i pominje mog bolesnog oca, a ima bolesnu majku. BOG VIDI SVE - napisala je Krunićka. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.