x

Jelena objavila fotografiju koja kida dušu: Dani porodične sreće zauijvek su prošli

Roditelji Jelene Karleuše na slici iz srećnih dan. Na Instagram profilu Jelene Karleuše osvanula je pevačicina porodična footografija koja je raznežila i rastužila njene pratioce. Na njoj su roditelji Jelene Karleuše i ona, na proslavi njenog prvog rođendana.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Divna i Dragan, roditelji Jelene Karleuše, u brak su stupili veoma mladi, a razveli su se samo nekoliko godina kasnije, dok je pevačica još uvek bila mala. Posle razvoda roditelja, Jelena je život nastavila sa majkom, bakom i tetkom, dok je njen otac zasnovao novu porodicu u kojoj je dobio dva sina.


Roditelji Jelene Karleuše zauvek su ostali prijatelji

Jelena je i posle razvoda ostala centar sveta svojih roditelja. Iako se ponovo oženio i dobio dva sina, Dragan je nastavio da brine o ćerki

Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila – govorila je Divna jednom prilikom.

Divna nikada nije želela ponovo da se uda i da rađa još dece, jer je svu svoju ljubav htela da pokloni ćerki jedinici, o čemu je jednom prilikom i govorila.


– Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće – pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila najveća podrška u životu.

Dragan i Divna ostali su u prijateljskim odnosima sve do njene smrti. I pored toga, pop diva nije krila da se za svoj brak bori upravo zbog dece, jer, kako je priznala, zna da nije lako biti dete razvedenih roditelja.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet-skandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.