x

PODGRIJTE STRASTI

Jeste li čuli za "ljubavnu kašiku": Parovi kažu da garantira eksplozivni užitak

Ukoliko vi i vaš partner želite da začinite intimni život, isprobajte ovu pozu

Maženje je sastavni dio intimnosti između dvoje ljudi, ali da li ste znali da možete da je podignete na viši nivo?

Ukoliko želite da isprobate novu seksualnu pozu koja garantuje vrhunsko uživanje, lezite na bok i privijte se jedno uz drugo.

Da bi "kašika poza" bila uspješna i ostavila više prostora za manevar u krevetu, partnerica bi trebalo da leži naprijed, a muškarac iza nje. Svojim tijelima trebalo bi da zauzmu položaj dvije kašike koje su priljubljene jedna uz drugu.

A onda se samo prepustite mašti!

"Kašika poza" je jedan od najintimnijih položaja u krevetu, jer uključuje mnogo dodira "koža na kožu", što je preduslov za razbuktavanje strasti. Također, ruke oba partnera su slobodne za stimulaciju erogenih zona, a položaj tijela oba partnera omogućava dostizanje eksplozivnog vrhunca, piše Republika.rs.

Razlog zbog kog je ova poza toliko omiljena među parovima je i lakše pronalaženje famozne G-tačke. Naime, ukoliko se partnerica naginje naprijed ili nazad u "kašika pozi", povećava šanse da muškarac lakše pronađe njenu G-tačku.

Ovo je, ujedno, i jedna od najsigurniji poza u seksu, a parovi koji su je isprobali kažu da je uvjerljivo najbolja iz dva razloga - omogućava veliku intimnost između partnera i osigurava nezaboravni vrhunac.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.