x

alpha & omega

JK gradi megalomansku binu za specijalni event: Ekskluzivni kadrovi sa "Beograda na vodi"! Pet dana do live promocije novih albuma!

Novi albumi Jelene Karleuše "Alpha & Omega" su napravili tektonski poremećaj na domaćoj muzičkoj sceni, što zbog različitosti muzičkih žanrova, smjelih tekstova, brutalne kampanje, pa i same činjenice da se niko nije usudio da za sedmicu dana izda dva albuma.

 Jelena je ovim projektom uzdrmala masu, o pjesmama ne prestaje da se priča, a pjevačica je za ljubav fanova odlučila da 18. septembra pokloni specijalni događaj kada će im na lokaciji "Beograd na vodi" potpuno besplatno pokloniti live show gdje će izvesti sve pjesme sa novih albuma. Ekipa Ekskluzive donosi ekskluzivne kadrove upravo sa ovog mjesta gdje se pravi najspektakularnija bina do sada, ali i otkrivamo do sada manje poznate detalje. 


Naime, 5 dana je ostalo do showa koji JK sprema. Riječ je o posebnom eventu gdje će ona za svoje fanove izvesti live izvođenje novih pjesama sa albuma "Alpha&Omega". Dakle, Jelena će na ovom događaju pjevati samo pjesme sa dva nova albuma, to nije klasičan koncert, naravno sa posebnim performansima na kojima radi ovih dana. Međutim, osim toga što je ovo poklon njenim fanovima, te je ulaz na događaj koji je zakazan 18. septembra besplatan, ona je odlučila da bez obzira na to uloži ozbiljnu cifru za izgradnju bine koja do sada nije viđena na našim prostorima. 


Jelena za potrebe ovog showa želi da sve bude na najvišem nivou, a "stage" lagano poprima vizuelni izgled koji će kako se da zaključiti biti nešto ogromno i da se sprema potpuno ludilo. Naravno, za ovih pet dana koliko nas dijeli do spektakla očekuje se i postavljanje LED ekrana koji će obasjati "Beograd na vodi", a Karleuša je imala zamisao da sve izgleda poput same lokacije gdje se događaj priprema - ekskluzivno i skupo. Krajnje postavljanje LED ekrana, dosta svjetlosnih i drugih efekata će doprinijeti tome, a postavljena konstrukcija nam već sada odaje kako će sve izgledati megalomanski. 


Kako saznaje Ekskluziva.ba portala, Jelena će specijalni event otvoriti pjesmom "Karly b*tch", a tokom večeri na bini će joj se pridružiti Milica Pavlović i Devito sa kojima ima duete "Mashallah" i "Nepogrešivo". JK sa timom plesača danima unazad radi i na koreografiji za gotovo sve pjesme, pa biće ovo prva prilika da njeni fanovi vide kako to sve izgleda, budući da je već imala par koncerata nakon izlaska albuma, ali da namjenski nije htjela da izvodi performanse uz nove pjesme sa plesačima, već je sve to čuvala za ovaj show. Dalje saznajemo da će se cijeli događaj snimati, a sve to će kroz neki period biti emitirano u zemljama regiona na televizijama sa nacionalnim frekvencijama. 


Jelena će kako izvor za Ekskluzivu otkriva za sve ono što sprema 18. septembra iskeširati desetine hiljada eura, ali njoj nikada nije bilo stalo do zarade, već da svojoj publici priredi vizuelno nešto što drži pažnju i izgleda svjetski, tako da se ni najmanje nije dvoumila oko cijelog projekta. Ono što pjevačica također drži kao keca u rukavu jesu i stajlinzi. Naš izvor nam otkriva kako samo mali broj ljudi iz njenog tima zna da li će za ovaj događaj nositi posebne kreacije ili neke od onih koji su vezani za već viđeni u projektima "Alpha&Omega". 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.