x

Još nisam dobro: Nadežda nakon nervnog sloma u Zadruzi 2 otkriva šta ju je natjeralo da pobjegne iz rijalitija !

Nakon skandala koji se desio kada je na mladu pjevačicu Nadeždu Biljić nasrnula Jelena Krunić i zadala joj dva udarca, time joj oštetivši zub, Biljićeva je završila na pregledu, s kojeg se vratila potpuno psihički rastrojena. Ubrzo je zbog lošeg psihičkog stanja pobjegla s imanja u Šimanovcima.

Ona je tada ispričala da su ljekari utvrdili da joj se stanje pogoršalo jer je uzimala manju dozu lijekova, a sada za naš list priča da je to za nju bilo pogubno:


- Nikad više ne bih ušla u rijaliti nakon svega kroz šta sam prošla. Možda ako bi to bilo za neki ogroman novac i na svega mjesec dana. Ja to opet psihički ne bih podnijela. Znala sam gdje ulazim, ali postoje ljudi koji to mogu da izdrže i koji ne mogu, ja sam od ovih drugih. Još se oporavljam, iskreno nisam došla sebi. Dokrajčilo me je kad su ušli Miki, koji me je već povrijedio, i Jelena Krunić, koja je fizički nasrnula na mene. Prosto, sve mi je to teško palo, glad, skrivanje hrane, kafe i cigareta, provokacije, zatvorenost u četiri zida s ljudima koje ne možeš da biraš. Mnogo je to uticalo na moju psihu."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.