x

Jovana Jeremić nekad i sad: Voditeljka neprepoznatljiva na starim slikama, a evo šta je radila na sebi

Ova vatrena plavuša, kako samu sebe naziva, ipak, nije uvijek izgledala ovako.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Voditeljka Jovana Jeremić postala je prepozbnatljiva kako po svojim izjavama i stavovima koji su mnogima čudni, tako i po fizičkom izgledu.


Ova vatrena plavuša, kako samu sebe naziva, ipak, nije uvek izgledala ovako.

Malo ko bi prepoznao voditeljku da je vidi na slikama starim više od 10 godina, kada je gostovala po emisijama kao dio publike.

NAJČITANIJA VIJEST:

Ona je svojevremeno bila u emisiji "Magazin In" kod sadašnje koleginice Sanje Marinković, a na prvi pogled malo ko bi je prepoznao.

Danas je poznata po kratkoj i plavoj kosi, a nekada je Jovana imala dugu kosu i bila je brineta.

NAJČITANIJA VIJEST:

Pored toga, čini se da je voditeljka i dosta smršala što se odrazilo na oblik njenog lica, a što i ne čudi jer naporno trenira.


Internetom se trenutno vodi polemika da li je voditeljka radila nešto na sebi ili ne, a ona je o tome i progovorila za Telegraf.rs jednom prilikom.

Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:


- Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.


- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:


- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.