x

druže se

Jovana Misica uhvaćena sa Filipom Carem: Raskinula sa Karićem, a sad uživa sa Dalilinim bivšim!

Jovana Ljubisavljević nedavno je raskinula sa Stefanom Karićem, a sada je uhvaćena u društvu Filipa Cara

Oni su uživali u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vrijeme ju je zasmijavao, a ona se kikotala.

- Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije htio ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, riješio je da napravi prvi korak - priča izvor blizak rijaliti zavodniku za Informer i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:


- Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko djevojaka, ali zna da je Jovana "tvrd orah"... Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vrijeme se smijala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primijetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vrijeme dijelio komplimente i šakom i kapom.


Poslije tri sata njih dvoje su napustili restoran.

- Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide - kaže sagovornik.

Jovana se pravdala da joj je Filip samo drug.


- Filip i ja smo otišli na ručak poslije snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to... Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! - kaže misica.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735 I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.{[email protected]} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode. You can also contact them for the service below * Western Union/MoneyGram Transfer * Bank Transfer * PayPal / Skrill Transfer * Crypto Mining * CashApp Transfer * Bitcoin Loans * Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets Email: [email protected] Text & Call or WhatsApp: +18033921735 Website: https://darkwebonlinehackers.com
Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744