x

porodična drama

Kako si mogao da brukaš porodicu? Gordana Šaulić ljuta na Mihajla!

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo, rastužio je svoju majku Gocu, prenose mediji. Naime, posvećena majka, koja svojoj djeci pruža svu ljubav i podršku veoma se razočarala, kada je iz medija saznala za novi emotivni izbor svog sina.

Mihajlo Šaulić, koga je javnost ranije povezivala sa Aleksandrom Mladenović, uplovio je naime u novu emotivnu vezu i to sa ženom koja iza sebe već ima brak i dijete. Ono što je posebno razljutilo Gocu je informacija da je riječ o ženi koja je bivša snaha porodice Karić.

Kako izvor za "Scandal" otkriva, Goca je imala prilike da upozna Tamaru Nikolić, ali za njihovu vezu nije znala.


– Goca je upoznala djevojku, znala je da je imućna i da ima dijete, ali ostale detalje od nje su sakrili i Mihajlo i Ilda i Sanela – započinje izvor i dodaje:

– Mihajlo je sestrama rekao da će majci sve objasniti, nije mu ni palo na pamet da će ona sve pročitati u medijima jer inače slabo čita novine i portale. Ali ovog puta se desilo drugačije, Goca je vidjela vijesti i maltene je pala u nesvijest od šoka.


Nakon fotografija na kojima su sin Šabana Šaulića i bivša supruga Simona Karića izuzetno bliski, Goci je pozlilo.

– Gocu je dotuklo kad je vidjela slike u medijima na kojima se Mihajlo dodiruje s novom djevojkom, pa je osula paljbu na sina: Na šta ovo liči?! Kako si mogao da brukaš porodicu! Jel možeš da nađeš neku djevojku, a da te ne prate mediji i skandali, stalno neke probleme praviš – rekao je izvor za pomenute medije i objasnio:


– Nije Goci toliko strašno što je ta djevojka imala muža i što ima dijete, samo joj smeta što se Mihajlo konačno ne skrasi pored jedne, a ne ovako na svakih nekoliko mjeseci druga djevojka.

Poznanstvo Mihajla i Tamare traje od septembra, a u posljednje vrijeme to je preraslo u nešto intimniji odnos. Ipak, ovim povodom za sada se nisu oglasili ni Mihajlo ni Tamara, jer oboje žele da svoje emotivne izbore zadrže u tajnosti i daleko od medijske pažnje.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.