x

Karleuša: Rekli su mi da više ne objavljujem ove snimke stradanja Pale**inaca, ali ja sam ovo videla… ja ne mogu da se pravim da nisam

Danas je četrnaesti dan kako rat Izraela i Palestine ne jenjava i nema naznaka kada bi mogao da se završi, a svijet svakodnevno gleda slike užasa i stradanja Palestinaca.

Svega nekoliko javnih ličnosti odreagovalo je na snimke stradanja Palestinaca, a jedna od njih je Jelena Karleuša, koju su, kako je navela, savjetovali da ne objavljuje ništa jer je cijeli svijet na strani Izraela i da će joj se to loše odraziti na karijeru:


Rekli su mi da više ne objavljujem ove snimke stradanja Pales***naca jer je ceo svet na strani Izraela, da sam ja pevač, da ne treba da se bavim ovim temama, ovim užasima, da su to sve negativne stvari koje utiču na moju popularnost i da ni jedan drugi pevač ne objavljuje ovo jer deli ljude i ugrožava karijeru. Da drugi ćute i prave koncerte, a ja sebi činim loše ovim potezima. Ali ja sam ovo videla… ja ne mogu da se pravim da nisam”, napisala je JK na Instagramu.

.


senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.