x

sve stiglo iz italije

Katarina Grujić ima dvije dadilje za bebu, a Gobelja za dječju sobu pukao 7.000 eura!

Katarinu Grujić iz porodilišta je ful sređenu izveo suprug Marko Gobeljić, a tu je bila i njena rođena sestra Bojana da pomogne oko nosiljke sa bebom Katjom.

- Kaći i Marku je ovo prvo dijete, jako su uzbuđeni, samo gledaju u bebu. Zaljubili su se u Katju na prvi pogled. Nisu štedjeli para da joj opreme sobu, namještaj je stigao direktno iz Italije, a Kaća je unajmila dvije dadilje koje će joj pomagati oko bebe. Jako joj je bitno da u nekog stekne povjerenje i da dođe vrijeme da bez razmišljanja može da im ostavi kćerkicu i ode na nastup. Naravno, tu je i njena sestra Bojana, koja je iskusnija s obzirom na to da ima dijete, pa će joj i ona pomoći koliko može.


- Sve je ovo i za Kaću i za Gobelju potpuno novo, još se uhodavaju, ali su presretni. Njen plan je da se brzo vrati na scenu i već na proljeće kreće sa snimanjem pjesama, pa će ljeto, ako sve bude kako treba, provesti radno. Nije ona navikla da sedi u kući, jako voli svoj posao i ne želi da pravi dužu pauzu - rekao je izvor za Svet blizak pjevačici.


Inače, sretni tata je počeo da plače kad je unio bebu u kuću.

- To su emocije koje se ne mogu opisati riječima. Evo uhvatila sam sebe juče kako je gledam, a ona mirna, pa me posmatra. Joj, bože, ne mogu da vjerujem, samo mi kreću suze odjednom. Stvarno se ne može opisati taj osjećaj -  rekla je Kaća.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.