x

"ne znam šta je s njima"

Keba s knedlom u grlu progovorio o Severini i Igoru: Ne pričam sa sinom i snahom!

Pjevač Dragan Kojić Keba (60) otkrio je da već duže vrijeme nije u kontaktu sa sinom Igorom Kojićem i bivšom snajkom Severinom, pa zbog toga sumnja da će se svi porodično okupiti za božićne i novogodišnje praznike.

Folker za Srpski telegraf kaže da sa nasljednikom uopšte ne razgovara o njegovom braku, a za snajku i ne pita jer ona već mjesecima ne dolazi u Beograd.

- Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja porodica da bude na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku dešava, ne pričam s njima! Niti treba da se miješam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira da dolazi u skorije vrijeme, ali to je njena stvar - priča nerado folker i objašnjava da mu nije jasno zašto mediji uvijek sve od njega žele da saznaju kada je Seve u pitanju:


- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate da pitate da li će u Beogradu da budu za praznike. Ne mogu da odgovaram umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

Dok čeka da epidemija koronavirusa prođe da bi počeo s nastupima, Kojić slobodno vrijeme koristi da se što više njeguje i trenira, a otkrio nam je da se od zaraze štiti tako što svakog dana pije rakiju.


- Nemam vremena da odlazim u kozmetičke salone. Lice njegujem sam. Kupujem skupe kreme za piling i hidrataciju, pa to stavljam svakog dana. Imam problem sa ženom jer se desi da nekad malo ukradem njene preparate! Posvađamo se, ali to ne traje dugo. Godine prolaze, koža se opušta i moramo na vrijeme da mislimo o borama! Pored toga se trudim da redovno treniram i za mene nema zime - kaže folker i dodaje:


- Kada je zaštita od korone u pitanju, smislio sam poseban recept. Svakog dana popijem po neku čašicu rakije. Bitno je samo da je dobra domaća rakija i onda nema brige od zaraze! Ona ubija viruse, to sam počeo da praktikujem još kada je naletio prvi talas. Vidite da provjereno radi! Slušam i doktore, ljekara, sklanjam se od gužve koliko god je moguće, a čak i kad izlazim iz kuće, sa sobom ponesem malo rakijice. Naravno, nikad ne treba pretjerivati.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.