x

Kija i Sloba progovorili nakon potpisivanja razvoda, jedva zadržali suze: TUGA I UMOR IH SAVLADALI! (FOTO)

Danas su u zrenjaninskom Osnovnom sudu Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili su tačku na dugogodišnju ljubav. Nakon razvoda, bivši zadrugari planiraju da ostanu u dobrim odnosima.

Inače, pjevač se ponudio da bivšu suprugu odveze kući, te na taj način pokazao koliko joj je još uvijek naklonjen.

"Teško je i čudno", rekao je on, ne skrivajući svoje emocije, pa dodao: "Ne znam šta bih vam rekao. Brzo smo sve u sudu riješili i završili. Poslije svega joj želim sve najbolje. Uvijek ću biti tu za nju u svakom pogledu i svakom smislu. To će tako ostati zauvijek", izjavio je on.


Kija je potvrdila da su se njih dvoje nakon izlaska iz Bijele kuće prvi put i susreli baš u Zrenjaninu, gdje su se i upoznali, zavoljeli, ali i proveli najljepše trenutke zajedničkog života.


Sloba je sve vrijeme pokušavao da na licu zadrži osmijeh, iako kiseo, dok se Kija skrivala iza naočara za sunce.


Na pitanje da li je tužna, kratko je odgovorila:


"Normalno. Umorna sam. Mislim da je ovako najbolje", izjavila je ona, a njen bivši suprug se složio.

"Mislim da je u ovom trenutku najvažnije da ostanemo jedno drugom podrška", zaključila je ona.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru