x

iskrena

Kija je od Zadruge kupila silne stanove! Jovana Jeremić o učesnici rijalitija: Za njenu promociju zaslužno je ovo dvoje ljudi!

Voditeljka Jovana Jeremić rekla je u emisiji Puls Srbije da je Kristina Kija Kockar njena omiljena učesnica rijalitija.

- To je sezona koja je pomjerila sve granice. Kija je bila iskrena u svemu što je radila i svako drugi ko je pokušao da fingira žrtvu u rijalitiju nije u tome uspio i nije prošao. Kija je stvarno postala zvijezda poslije Zadruge i to zahvaljujući Željku i Milici koji su je ispromovisali. Ona je to dobro iskoristila i kupila silne stanove, što je vrlo pametno. Za razliku od mnogih drugih iz rijalitija ona je sebe obezbijedila i samo naprijed, želim joj svu sreću. Želim joj da prosto gura svoju priču, da se negdje emotivno stabilizuje i želim joj da rodi dijete - rekla je Jeremić.


Kiji zamjera što još uvijek nije pronašla svoje osnovno zanimanje:

- Važno je da pronađe sebe. Mora da stekne svoje zanimanje da bi se našla. Ja mogu da snimim pjesmu ili da napišem knjigu, ali ja sam novinar. Moj izvor prihoda je novinarstvo. Koliko god ja imala taj šou biz momenat ja sam prije svega perfektan novinar. Moj uspjeh je posljedica mog rada iza kamere. Ja sam prije svega novinar i urednik, a sve ostalo, to što imam taj vajb za šoubiz dolazi naknadno.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.