x

Kija Kockar rođena je u Zrenjaninu: Trebalo je da se zove Stojanka, sa ocem išla u lov, a evo šta kaže njena baka!

Kristina Kija Kockar progovorila je o svom djetinjstvu u Zrenjaninu, pa iznijela detalje koje niko nije znao.

"Ljudi mene znaju odavno, pa im nisam zanimljiva. Moj stan je na kraju grada. Ja sam igrala fudbal, lastiš i žmurke. Igrala sam se u pijesku i jela sam ga", rekla je Kija kroz smijeh, pa dodala:

"Kada je bilo bombardovanje, ovdje smo se igrali. Jednom smo vidjeli nešto užareno, to je preletjelo preko i palo u neku njivu, ali je moglo da bude kobno, nismo mi to shvatali kao klinci. Meni je bio rođendan, malo su bili tužni ti rođendani."


Kijin stan pun je slika i uspomena.

"Ovo je prva slika koju sam kupila u Grčkoj, tu su moje knjige, fotografije kada sam bila stjuardesa. Ovdje je moja baka Mara koja živi u ovom stanu", rekla je Kija, pa se nadovezala njena baka:

"Kija je bila super i jako dobra, živahna, slušala je... Jednom smo se posvađale zbog jelke, jer nije dala da je sklanjam."


"Kija je bila malo nestašna, prkosna, ali kada treba umiljata, tada se sve oprašta", kazala je njena majka.

"U sobi sam imala zvjezdice, na plafonu su bili posteri, Seka Aleksić, Nemanja Nikolić i Kristina Agilera. Tata mi je bio lovac i ostavio mi je dvije puške, nisam ih još preuzela. Karakterom sam tata, a vaspitanjem mama. Fizički sam se mijenjala", rekla je Kija u "Premijeri" i otkrila kako je dobila nadimak:

"Trebalo je da se zovem Stojanka, da, Stojanka Kockar. Kada sam progovorila i kad me pitaju kako se zovem, ja sam govorila: Kija i tako je ostalo."

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.