x

Kija priznala: "Imam tri tumora!" Sloba nakon saznanja za bolest bivše žene pet dana proveo sa njom, ovo su detalji iz Kristinine knjige!

Kristina Kija Kockar potvrdila je u svojoj knjizi u koja je u zvaničnoj prodaji od 22. oktobra 2018. da ima tri tumora! Kako smo pročitali u Kristininoj knjizi do koje smo došli, ona je u posljednjem dijelu knjige priznala da ima zdravstvene probleme, te da je riječ o tumorima na grudima, prenosi Telegraf.

Kako je objasnila, za zdravstvene probleme je saznala tri mjeseca od završetka "Zadruge", ali, kako je naglasila, njen život nije smrtno ugrožen.


Kristina je navela da je čim joj je ljekar saopštio da ima tri tumora pozvala bivšeg muža Slobodana Radanovića i priznala je da, poslije saznanja da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da povjeruje da ju je poslije svega i to zadesilo.


Kako smo pročitali, Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj mjeri utiče na nju. Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vrijeme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usljed stresa poremetili.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara