x

ceca je blokirala

Kija prokomentarisala Cecinog 9 godina mlađeg dečka Bogdana: Kad ja budem u njenim godinama...

Folk zvijezda Ceca Ražnatović (47) posljednjih nekoliko mjeseci uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem (38), a na ovu vijest niko nije ostao ravnodušan.

Naime, vezu pjevačice i mladog menadžera prokomentarisala je i Kija Kockar, koja je i sama istakla kako voli mlađe muškarce.

- Cecinom dečku ništa ne fali. Nema veze što je mlađi od nje, pa i ja volim piletinu. A kada budem bila u Cecinim godinama, tražiću samo mlađe momke od sebe. Znate kako kažu: "Mlađe je uvijek slađe" - priznala je Kija i dodala da Ražnatovićka ne bi trebalo da se obazire na negativne komentare zbog razlike u godinama u odnosu na svog partnera.


- Lijep su par i najvažnije je da su oni srećni. Šta drugi pričaju, to ne treba da ih zanima! Nadam se da se ne obaziru na takve gluposti.

Kija Bogdana ne poznaje lično, ali vjeruje da je dobar momak, jer imaju zajedničke prijatelje.


- On se druži sa dosta mojih dobrih drugara, baš su skoro svi zajedno bili u jednom izlasku. Ako oni provode vrijeme s njim, onda znači da je kvalitetan dečko. Poznajem svoje društvo i znam da se ne bi družili sa bilo kim - rekla je pjevačica za Hit.

Inače, Ceca je Kiju blokirala na Instagramu, a tačan razlog nikada nisu otkrile.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.