x

Kija traži od Lune da uradi samo jedno ili će se vidjeti na sudu!

Pjevačica Kristina Kija Kockar riješila je da "presavije tabak" i zbog svega onog što je Luna Đogani izgovorila o njoj pravdu potraži na sudu!

 Naime, Kija je na svom Instagram profilu obznanila da je Luni poslata opomena pred tužbu zbog iznošenja neistinitih tvrdnji o njoj.

Podsjetimo, Luna je pred milionskim auditorijumom zamjerila svom ocu Gagiju Đoganiju to što je pozdravljao Kiju, rekavši da je ona žena koja je sabotirala njene nastupe i uništavala joj karijeru.


U opomeni stoji da se od Lune traži da javno povuče svoje izjave koje su naškodile Kockarevoj, a ukoliko to ne učini, predmet sudskog postupka biće zahtjev za novčanom naknadom materijalne i nematerijalne štete, kao i zahtjev da se presudom donese naredba o povlačenju neistinitih izjava. Da li će se njih dvije vidjeti na sudu ili ne, ostaje da sačekamo i vidimo.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy