x

KIJI OČI PUNE SUZA, GLAS DRHTI, ALI NIŠTA NE KRIJE! SVE O RAZVODU, 24 SATA KASNIJE: Zato je Zrenjanin koban po mene, nije Budva SIGURNO! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se 7. avgusta u zrenjaninskom Osnovnom sudu, u jutarnjim satima, gdje su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

Bez obzira na to što je "Ministarka" potpisala papire za razvod odmah pošto je napustila Bijelu kuću i iz "Zadruge" izašla kao pobjednica, kao ni pjevač nije krila da joj je ovaj događaj veoma teško pao.


"Još uvijek sam pod utiskom. Poslije suda sam otišla malo da odspavam i došla ovdje za Crnu Goru i spavala sam cijeli dan, sve do sada. Još uvijek mi je sve čudno, nemam osjećaj kao da se nešto promijenilo, potpuno ravna linija za sada", rekla je za "Premijeru" pa nastavila: "Kada smo ušli tamo, bilo je sve zvanično, jednostavno - kao gotov je brak i to je to. Ali, oboje smo htjeli to, oboje smatramo da je to najpametnije i najbolje za nas dvoje. Ja prvenstveno znam da zaslužujem mnogo više i ovo je bio najpametniji korak", zaključila je Kristina.


Ona se zatim osvrnula na to da je moglo doći i do pomirenja, te što ju je ogroman broj fanova i u tome podržavao "navijajući" za njih dvoje.


"Mogli smo mi to da uradimo, ali nije pametno i ja polazim od sebe i smatram da zaslužujem bolje. Znam da je i njemu sada krivo, ali trebalo je o tome da razmišlja ranije. Nikad ne znaš šta može da se desi, ali vjerujem da je to to", rekla je ona.


Za nove ljubavi je, kako kaže, otvorena.

"Ne bježim od toga, nikad se ne zna. Mogu sad odmah da se zaljubim iza ćoška, a mogu i da čekam još deset godina. Moja najveća ljubav je bila u Zrenjaninu, tako da mislim da je meni Zrenjanin koban, a ne Budva sigurno", rekla je nasmijana Kija.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru