x

ovo su svi čekali

Kijin Andrija priznao da li je i dalje čeka, Slobi dao ponudu, a o Luni je otkrio detalj koji NIKO ne zna!

Andrija Lazović, dečko Kristine Kije Kockar, uključio se večeras u lajv na Instagramu i odgovarao na neka škakljiva pitanja koja posljednjih dana i te kako interesuju javnost, a tiču se Zadruge.

Andrija je, između ostalog, istakao kako je Miki njegov favorit jer "gleda svoja posla i ništa ga ne interesuje", bar koliko je zaključio iz onoga što je vidio, kako je rekao u lajvu sa novinarkom Zoricom Radulović. Zadrugu ne prati često, ali upućen je u dešavanja.

Šta misliš o Luni i o djevojkama koje tako ulaze u vezu, koje zavode oženjene muškarce? - glasilo je pitanje.

- Nemam baš nikakvog komentara. Nije moj tip. Znamo se, dolazila je ona često u moj lokal, gdje je izlazila ljeti, ali nismo imali nikakvih dodirnih tačaka. Gledao sam je u mom lokalu, nemam nikakvih komentara uopšte - rekao je Andrija i dodao: 

- Luna je bila u šanku u Budvi - a u pitanju je, kako je naveo, lokal koji je bio u njegovom vlasništvu do prošle godine.

Šta misliš o Slobi?

- To treba da pitaš žene valjda. (smijeh) Nemam nikakvih komentara, ne poznajem čovjeka. Možda je momak ok, možda nije... Neka je srećno i Slobi i Luni... Želja mi je da ga dovedem da pjeva, da čujemo njegove sposobnosti. Nije mi momak ništa uradio, nemam ništa protiv njega. On je sam sebi uradio, niti sam ja njemu, niti on meni - rekao je Lazović.

Da li bi volio da Kija izađe u nedjelju?

- Što se mene tiče, može i sutra da izađe.

Sve se više govori o njegovom ulasku u Zadrugu, a Andrija je, kako kaže, poslao uslove produkciji i ako ih ispune - ući će u rijaliti. A Kiju podržava.

- Kija je legenda. Ona šta misli, to i kaže. Kod nje nema prevare. Ona je drug. Čovjek je prije svega - dodao je Lazović i kroz osmijeh rekao da je slab na stjuardese.

Da li bi prevario djevojku?

- Ne, dok imaš sve sa njom prije bih je ostavio nego prevario. Bolje raskinuti lošu vezu, nego se mučiti - kaže Andrija i dodaje da je vjerovatno nekada bio prevaren.

Da li ćeš Kiji poslati poklon za Dan zaljubljenih?

- Vidjeću.

Koliko dugo ste bili u vezi prije pet godina?

- Ljetnja avantura. Nije avantura, veza...

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.