x

KLJUČNI DOKAZ DA OSMAN KARIĆ LAŽE? Tvrdi da je Kija noć prije ulaska u rijaliti bila s njegovim sinom, ali evo kako se izdao!

Osman Karić je napravio pometnju nakon objave kako je Kija Kockar noć prije ulaska u Zadrugu prenoćila kod njegovog sina u sobi. Inače, njegov sin Stefan Karić se našao u centru javnosti zbog lajv uključenja na instagramu sa prijateljem Lazarom Grujičićem. Lazar je tvrdio kako se Luna s*ksa za novac, dok mu je Stefan govorio da šuti. Osman je potom objavio sliku s Lazarom, napisao kako se on izvinjava Anabeli za te riječi. Grujičić je u komentar napisao kako se on nikom ne izvinjava, a Anabela se zahvalila Kariću putem Instagrama zbog toga što je sve iznio na svoj profil. Objavu je naknadno izbrisala.

Osman Karić putem Instagrama nema riječi hvale za Kiju Kockar. 

Svako malo je spomene, a uporno tvrdi kako je noć prije ulaska u Zadrugu prenoćila u njegovoj kući. Kaže kako ne zna da li je spavala s njegovim sinom, ali je bila kod njega u sobi. Stefan Karić se oglasio samo jednom rekavši kako je to izmišljena priča na čelu sa Đomlom koji sve iznosi u rijalitiju, kako bi privukao pažnju. Naveo je kako je blokiran kod oca na Instagramu, jer lupeta neke stvari. Dodao je kako ga sramota da priča o tim stvarima, da on piše sve to da bi se smijali, ne da bi njega uvrijedio. Rekao je kako Kiju poznaje ćao-ćao, da zna njene drugarice i da su se tako i upoznali, što je i ona pričala u Zadruzi. 

Sama Kija je pričala da zna Stefana, ali ne tako dobro i da nisu drugari, nego ga poznaje preko svog društva. Rekla je kako ne vjeruje da Osman Karić iznosi takve stvari, jer niti je šta bilo, niti joj to liči na njega. Interesantna je posljednja objava Osmana Karića gdje navodi: "Kija... Kija... Ko to bješe? A, da, to je djevojka što je bila sa mojim sinom jedno veče u bioskopu, mislim u tržnom centru Ušće, i drugo veče prespavala u njegovoj sobi koja je u našoj kući. Da li su vodili ljubav to već ne bih znao. Ustala oko 9 i otišla u rijaliti. Dan prije toga potpisala ugovor da uđe. Na moje pitanje zašto ulazi u toj situaciji spomenula je ogromnu cifru."

Tu se Osman Karić izdao! Naime, Karić tek sada priča o poslovnom centru Ušće i bioskopu kada je Kija to već javno rekla u srijedu odgovarajući na pitanje gledalaca, pa se postavlja pitanje zašto nije ranije to spomenuo? Pored toga, ključni dokaz krije se u snimku noći kada je Kija ušla u Zadrugu. Tada je voditeljica Dušica Jakovljević javno rekla kako je srela Kiju noć prije ulaska s njenom prijateljicom u provodu. Pogledajte prvu minutu klipa. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.