x

Ko je Bosanac iz spota Rade Manojlović?! (VIDEO)

Spot Rade Manojlović za pjesmu ``Pola dva`` izazvao je lavinu oduševljena i mnogi smatraju kako je pravo osvježenje, budući da je ideja fenomenalna i svima se dopalo to kako popularna Zvezda Granda ima čak 14 uloga za vrijeme istog. Pažnju je privukao i muškarac iz spota, a mi otkrivamo o kome se radi!

Rada Manojlović od veze sa Harisom Berkovićem gaji ljubav prema Bosancima više nego ikada! Čak je za spot `Pola dva` angažovala upravo Bosance, počevši od režisera Harisa Dubice, ali i glumca u spotu. 

 

Naime, svi su primijetili kako je muškarac u spotu odlično odradio svoju ulogu. Nije trebalo dugo vremena da svi shvate kako se ne radi o manekenu, već o glumcu, jer je svoj dio posla odradio više nego sjajno. 

 

Inače, riječ je o profesionalnom glumcu iz Travnika. Mirza Sakić igra glavnu ulogu u spotu Rade Manojlović, a pored pohvala koje je do sada imao u svojoj karijeri, ovo je svakako dokaz više kako njegov talenat prepoznaju i najprestižniji režiseri i pjevači kod nas. 

 

- ``Prezadovoljan sam sa Radom. Baš ima dara za glumu. U ovom spotu je morala iznijeti i pokazati razne emocije i super se snašla. Već radimo na sljedećem projektu koji je djelimično rađen u BiH``, rekao je režiser spota Haris Dubica, koji će bez sumnje ponovo donijeti nešto novo na našu scenu.

 Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.